مبلغ: | تومان |
پرداخت کننده : | |
ايميل پرداخت کننده : | |
موبايل پرداخت کننده : | |
پس یک هفته بازار بی رمق با آغاز هفته جدید روند بسیاری از جفت ارزها و همچنین فلزات با جریانات تند مواجه گشته و آنچه که از روند بازار هویداست شواهد دال بر سقوط طلا در روزهای آتی دارد.گر چه افزایش طلا یک روند اصلاحی بوده اما سطوح مقاومت فروشندگان در حال حاضر مارکت را قبضه کرده و این احتمال می رود که این فلز پر حاشیه با سقوطی چشم گیر مواجه باشد.
چنانچه این اتفاق رخ دهد انتظار می رود طلا با افت شدید تا مرز 1163 دلار برسد . برای دوستانی که قصد ورود به پوزیشن های فروش را دارند اندکی زود است و باید جریانات مارکت را در ساعات آتی دنبال کنند .
موفق باشید
شایان دیبا

چهار شنبه سوم مهر بازار توانست آخرین روز معاملاتی هفته را با عملکرد مناسبی به پایان برساند و با وجود منفی شدن فضای معاملات در اوایل روز، به سرعت و به لطف رونق سهام در بسیاری از نمادهای گروه شیمیایی، نفتی، معدنی، سیمانی و برخی از فلزی ها جو مثبتی بر معاملات حاکم شد. در معاملات امروز شاخص کل توانست با ثبت افزایشی 445 واحدی به 63455 واحد برسد. دو نماد "پاسا" و "سخاش" بیشترین افزایش قیمت را تجربه کردند و "فنوال" و "دشیمی" نیز بالاترین افت قیمت را پشت سر گذاشتند. همچنین "فارس" بیشترین تاثیر مثبت و "وپارس" بالاترین اثر منفی را بر شاخص گذاشتند.

پیش بینی درآمد سال 92 و عملکرد 9 ماهه سال 91
شرکت نفت پاسارگاد با نماد شپاس که در تولید انواع قیر فعالیت می کند، پیش بینی درآمد هر سهم برای سال منتهی به 1392/12/29 با سرمایه 600,000 میلیون ریال را به مبلغ 3,934 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات اعلام کرده که نسبت به درآمد اعلامی سال 91 به مبلغ 3051 ، از افزایش 29 درصدی برخوردار است. سیاست تقسیم سود نقدی سال 92 در مجمع عمومی عادی به میزان نزدیک به 60 درصد و به مبلغ 2,317 ریال بین سهامداران شرکت می باشد. خاطر نشان میسازد بالغ بر مبلغ 141,234 میلیون ریال از درآمد سال آینده شرکت از محل سود سپرده گذاری در بانک است که به ازای هر سهم 235 ریال می باشد.

*شرکت پالایش نفت بندر عباس اعلام کرده در صورت تصویب عدم کسر سهم صندوق توسعه از فرآورده های صادراتیبا دلار 1226 تومان سود خالص هر سهم از 127 ریال به 511 ریال و با دلار 2450 تومانی سود خالص هر سهم از 603ریال به 1371 ریال افزایش خواهد یافت. گفتنی است تمامی این شرکت ها علت تعدیلات فوق را افزایش نرخ تسعیر ارز از مبلغ 1226 تومان بهه 2450 تومان به ازای هر دلار اعلام نموده اند.

مدیر عامل شرکت کارگزاری امید سهم در پاسخ به این سوال به خبرنگار بورس نیوز گفت: اتفاقی که اکنون در صورت های مالی شرکت های پالایشی رخ داده، ناشی از رشد یکباره نرخ ارز بوده؛ حال آنکه تغییر با اهمیتی در فرآیند عملیاتی و یا روند تولید این شرکت ها ایجاد نشده است. از همین رو در خصوص امکان تداوم سودآوری شرکت های مذکور هنوز جای بحث و تأمل وجود دارد. فریبرز پرنا ادامه داد: با در نظر گرفتن همه شرایط در صنعت پالایشی، به نظر می رسد P/E حدود 6 یا 7 مرتبه ای برای شرکت های این صنعت معقول باشد. حال آنکه با توجه به رشد قیمتی سهام برخی از شرکت های پالایشی طی ماه های اخیر، شاید افزایش قیمت دوباره برای آنها اندکی غیر معقول باشد. چراکه حتی با در نظر گرفتن نرخ ارز مبادله ای در محاسبه ارزش جایگزینی آنها، ارزش روز این شرکت ها به ارزش جایگزینی آنها تا حدود زیادی نزدیک شده است. وی پیرامون احتمال حذف سهم 26 درصدی صندوق توسعه ملی و همچنین برگشت 6 درصدی مالیات بر ارزش افزوده به حساب این شرکت ها اظهار داشت: با توجه به حاشیه سود بالایی که شرکت های پالایشی در حال حاضر با آن رو به رو شده اند، بسیار بعید است که چنین مبالغی از سوی دولت به آنها برگشت داده شود. این کارشناس بازار سرمایه در خاتمه پیرامون وضعیت کلی صنعت مذکور گفت: اعمال تحریم های بین المللی و عدم امکان فروش نفت همانند سابق، خود یکی از عواملی است که فرآیند تولید فرآورده های نفتی و مصرف نفت را برای شرکت های پالایشی آسان تر کرده و به هر حال نمی توان رشد آنها را انکار کرد؛ اما نکته حائز اهمیت این است که رشد قیمت سهام آنها باید در تناسب با ارزش جایگزینی این شرکت ها باشد.
