شایان بورس به عنوان سایتی مرجع در راستای ارائه اخبار و رخدادهای بازار سرمایه و کالا و بورس ایران و جهان و تحلیل های علمی و نیز آموزش به افرادی که قصد ورود به بازار سرمایه را دارند در خدمت کاربران گرامی میباشد. "Shayan Bourse" is as a reference site for news and events in capital market and goods and the exchange of scientific analysis and training to those who wish to enter the capital market. محل فعالیت شایان بورس در ایالات متحده آمریکاست و صرفا کلاسهای حضوری در شهر واشینگتن دیسی برگزار می گردد*** شایان بورس حامی معامله گران حرفه ای ایران *** با مراجعه به منوی برنامه کلاسها می توانید در کلاسهای آنلاین شایان بورس از طریق اسکایپ در اقصی نقاط جهان خصوصا ایران ثبت نام نموده و شرکت نمایید*** شما می توانید با تلفن : 12402211683+ با ما در ارتباط باشید تحلیل هفتگی بازار نفت خام
شایان بورس شایان بورس شایان بورس شایان بورس شایان بورس


تحلیل نفت

هفته پیش، قیمت آتی نفت خام بیشترین رشد هفتگی را از سال ۲۰۰۹ تجربه کرد. به دنبال توافق نفتی اوپک (OPEC) مبنی بر کاهش سطح تولید نفت، قیمت این کالای استراتژیک هم افزایش یابد. کارتال نفتی اوپک به دنبال کاهش مازاد عرضه نفت و به تعادل رساندن قیمت آن است. بر اساس توافق نفتی اوپک، از ژانویه سال ۲۰۱۷، سطح تولید نفت به اندازه ۱٫۲ میلیون بشکه در روز یا ۳ درصد (از ۳۲٫۵ میلیون بشکه) کاهش خواهد یافت. همچنین روسیه به‌عنوان کشور غیر عضو اوپک هم قرار است که سطح تولید نفت خود را به‌تدریج کاهش دهد و در نیمه اول سال ۲۰۱۷، سطح تولید نفت روسیه به اندازه ۳۰۰ هزار بشکه در روز کاهش خواهد یافت. روز جمعه، قیمت نفت از سوی گزارش‌های نفتی روسیه تحت‌فشار قرار گرفت. طبق این گزارش‌ها، سطح تولید نفت روسیه در ماه نوامبر، به بالاترین سطح پس از فروش پاشی اتحاد جماهیر شوروی رسیده است. گزارش‌ها حکایت از این دارند که روسیه سطح تولید نفت در ماه نوامبر را مبنای کاهش سطح تولید نفت خود قرار خواهد داد.
در سایر گزارش‌های نفتی هفته گذشته، شرکت Baker Hughes، بزرگ‌ترین شرکت خدمات نفتی آمریکا گزارش داد که تعداد دکل‌های نفتی فعال آمریکا با سه واحد افزایش به ۴۷۷ واحد رسیده است. تعداد کل دکل‌های نفتی آمریکا نسبت به سال گذشته، برابر ۵۴۵ واحد بود. همچنین ضعف دلار آمریکا هم موجب شد تا قیمت نفت برای سایر ارزهای اصلی بازار ارزان شود و در نتیجه تقاضای نفت افزایش یابد.
قیمت آتی نفت خام سبک (WTI)، تحویل ماه ژانویه هفته را با ۱۲٫۲۰ درصد افزایش در ۵۱٫۶۸ درصد به پایان رساند. قیمت آتی نفت برنت هم با ۱۲٫۸۹ درصد افزایش، هفته را در ۵۴٫۴۶ دلار به پایان رساند.
پس از پایان نشست اوپک، توجه بازار به پیاده‌سازی و پیامدهای توافق نفتی معطوف شده است. سؤالات زیادی وجود دارند که بایستی به آن‌ها پاسخ داده شوند (مثل تعهد کشورهای غیر عضو اوپک در اجرای این توافق). به خاطر این شک و تردیدها، در روز نه دسامبر، نشستی میان اعضای اوپک و تولیدکنندگان غیر عضو این سازمان برگزار خواهد شد، تا جزئیات اجرای توافق مورد بحث و گفت‌وگو قرار گیرد.
روند این هفته بازار نفت خام به چشم‌انداز تکنیکال آن بستگی دارد. اگر هر گزارش خبری غیرمنتظره‌ای منتشر شود، احتمالاً به ضرر بازار خواهد بود. چون‌که شک و تردیدهای زیادی فضای بازار نفت خام را پر کرده‌اند و انتظار نمی‌رود که در چنین شرایطی، سرمایه‌گذاران اقدام به بالا بردن قیمت نفت کنند. به همین دلیل، به احتمال زیاد شاهد جریانات تثبیت سود (بستن قراردادهای خرید نفتی) در بازار خواهیم بود، که می‌تواند منجر به اصلاح منفی کوتاه‌مدت قیمت نفت شود.

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا

دانلود تحلیل تکنیکال هفته چهل و نهم 

دانلود تحلیل تکنیکال هفته چهل و نهم

دانلود تحلیل تکنیکال هفته چهل و نهم

کلیک کنید

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا

 

اعضای سازمان کشورهای صادرکننده نفت، اوپک برسر کاهش سطح تولید نفت این سازمان با یکدیگر به یک توافق مهم رسیدند.عربستان سعودی، از جمله اعضای پرنفوذ اوپک تولید روزانه خود را کاهش خواهد داد و با استثنا قائل شدن برای ایران موافقت کرد.بدین ترتیب اوپک از ابتدای ژانویه سال ۲۰۱۷ یک میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه در روز از تولید خود می کاهد و حجم تولید روزانه آن به ۳۲.۵ میلیون بشکه می رسد.محمد بن صالح الساده، رئیس دوره ای اوپک با شرکت در یک کنفرانس خبری در وین مقر این سازمان گفت: «اجرای توافق بدست آمده منوط به کاهش تولید روزانه کشورهای مهم تولیدکننده نفت غیرعضو اوپک معادل ۶۰۰ هزار بشکه است. در این بین روسیه متعهد شده کاهش سطح تولید خود را به ۳۰۰ هزار بشکه در روز برساند.»در نشست وین برسر حجم تولید نفت ایران معادل ۳ میلیون و ۹۰۰ هزار بشکه در روز توافق حاصل شده است.براساس توافق بدست آمده کشورهای لیبی و نیجریه نیز از کاهش سطح تولید خود معاف شدند.از سوی دیگر عضویت اندونزی در اوپک بدلیل مخالفت با این کاهش به حالت تعلیق درآمد. محمد هامل، رئیس هیئت مدیره اوپک در این رابطه گفت: «قرار بود اندونزی از حجم تولید خود بکاهد، اما این کشور مخالفت کرده است. بنابراین میزان کاهش تولید نفت این کشور بین سایر اعضا تقسیم شد.»اعضای اوپک در نشست ماه سپتامبر خود در الجزایر برای کاهش سطح تولید به توافقی مقدماتی رسیده بودند. این اولین بار از سال ۲۰۰۸ است که این سازمان تولید نفت خود را کاهش می دهد.قیمت نفت پس از انتشار این خبر افزایش یافت.

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا

کاهش سطح تولید نفت اوپک چه تاثیری بر نفت و دلار کانادا خواهد گذاشت؟

پس از هفته‌ها مذاکره سخت و دشوار، درنهایت وزیران اوپک (OPEC) اعلام کردند که اعضا بر سر کاهش ۱٫۲ میلیون بشکه‌ای نفت خام به توافق رسیده‌اند. بازار نفت در واکنش به این بیانیه رشد قوی را تجربه کرد. برخی از تحلیلگران امیدوار بودند که سطح تولید نفت اوپک به‌اندازه ۱٫۴ میلیون بشکه کاهش یابد، اما در روزهای اخیر شانس توافق نفتی پایین آمده بود، به همین خاطر توافق بر سر کاهش ۱٫۲ میلیون بشکه‌ای هم امیدوارکننده بود. کشورهای تولیدکننده غیر عضو اوپک هم بایستی سطح تولید نفت خود را به‌اندازه ۶۰۰ هزار بشکه در روز کاهش دهند و در این میان ایران هم می‌تواند به افزایش سطح تولید نفت خود ادامه دهد. نتیجه این نشست نشان می‌دهد که تولیدکنندگان نفت در مبارزه با مازاد عرضه نفت و برگشت صعودی قیمت‌ها ناامید شده‌اند. سطوح فعلی نفت، ۵۰ درصد پایین‌تر از کف قیمتی ۲۰۱۴ است. این توافق به همراهی سایر تولیدکنندگان، مثل روسیه، بستگی دارد. روسیه اعلام کرده که تنها می‌تواند به‌طور ملایم سطح تولید نفت خود را کاهش دهد. درهرصورت، انتظار می‌رود که قیمت نفت در روزهای آینده افزایش یابد و USD/CAD هم سیر نزولی به خود بگیرد. دیروز گزارش GDP کانادا هم منتشر شد، که قوی‌تر از پیش‌بینی‌ها بود. در حال حاضر تنها عاملی که از حرکات صعودی USD/CAD حمایت می‌کند، مابه‌التفاوت نرخ بازدهی آمریکا و کانادا است.

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا

 

تاثیر تفاوت بازدهی اوراق قرضه آلمان و آمریکا بر EUR/USD

رشد دلار آمریکا موجب تضعیف یورو برای اولین بار در پنج روز معاملاتی اخیر شد. گزارش‌های اخیر ناحیه یورو تقریباً خوب بودند، به‌طوری‌که شاخص خرده‌فروشی آلمان در ماه اکتبر رشد قوی داشت. شاخص مخارج مصرف‌کنندگان هم رشد ۲٫۴ درصدی را ثبت کرد، که تقریباً دو برابر مقدار پیش‌بینی‌شده بازار بود. گزارش بیکاری آلمان هم نشان می‌داد که تعداد بیکاران به‌اندازه ۵ هزار نفر در ماه نوامبر افزایش‌یافته است و نرخ بیکاری هم در ۶ درصد باقی‌مانده است. این گزارش‌ها با نظرات مثبت اخیر رئیس بانک مرکزی اروپا، ماریو دراگی همخوانی دارد. ماریو دراگی معتقد است که اقتصاد ناحیه یورو با رشد ملایمی در جریان است و “روند مثبت و تدریجی شاخص‌های اقتصادی هم ادامه خواهد یافت.” یورو در برابر دلار آمریکا اندکی تضعیف شد، اما مابه‌التفاوت بازدهی اوراق قرضه ده‌ساله آلمان و آمریکا به‌شدت کاهش یافتند، که نشان از تشکیل اوج قیمتی میان‌مدت در EUR/USD دارد.

 

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا

دلیل اصلی تضعیف پوند انگلستان

جریانات تسویه‌حساب‌های مالی انتهای ماه، منجر به نوسان شدید در پوند انگلستان شد. دیروز تقویم اقتصادی انگلستان خالی بود، اما آخرین گزارش اقتصادی انگلستان، شاخص اطمینان مصرف‌کنندگان، افت قوی را در ماه نوامبر ثبت کرده بود. شاخص GFK از منفی ۳ واحد به منفی ۸ واحد رسید، دلیل اصلی این افت شاخص، نگرانی‌ها از BREXIT است. شاخص چشم‌انداز اقتصادی هم از منفی ۱۷ واحد به منفی ۲۲ واحد سقوط کرد. امروز شاخص PMI بخش تولیدی انگلستان منتشر خواهد شد و با توجه به رشد قوی شاخص صنعتی CBI، انتظار می‌رود شاخص PMI ضعیف باشد.

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا

 

چرا دلار های نیوزیلند و استرالیا تضعیف شدند؟

دیروز دلارهای استرالیا و نیوزیلند تحت‌فشار قرار داشتند. گزارش‌های اقتصادی ضعیف، رشد ارزش دلار آمریکا، کاهش قیمت طلا، سنگ‌آهن، فولاد و مس همگی از کاهش ارزش این دو ارز کالایی حمایت می‌کردند. در استرالیا، مجوزهای ساخت‌وساز منتشر شد، که به‌جای رشد ۲ درصدی، کاهش ۱۲ درصدی را ثبت کرد. در نیوزیلند، شاخص اطمینان کسب‌وکار منتشر شد که این شاخص هم ضعیف بود. بااین‌حال، دلار نیوزیلند توانست به خاطر نظرات مثبت رئیس بانک مرکزی نیوزیلند در برابر دلار آمریکا عملکرد خوبی را به نمایش بگذارد. رئیس بانک مرکزی نیوزیلند اعلام کرده که انتظار دارد تورم در ماه دسامبر به محدوده تعیین‌شده بانک برگردد.

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا

 آیا شکست توافق اوپک می تواند منجر به افزایش قیمت طلا شود؟

باوجود اینکه GDP سه‌ماهه سوم آمریکا از پیش‌بینی‌ها بهتر بود، اما دلار آمریکا نتوانست موقعیت خود را در بالای ۱۰۰٫۰۰ واحد حفظ کند و درنتیجه طلا به محدوده ۱۱۹۰ دلار رسید.بیانیه پایانی اوپک امروز منتشر خواهد شد. عدم توافق اوپک می‌تواند منجر به سقوط قیمت نفت و به راه افتادن جریانات ریسک گریزی در بازار شود. که در این صورت سرمایه‌گذاران وارد بازار طلا یا سایر دارایی‌های حافظ ارزش خواهند شد. بایستی توجه کرد که اکثر دارایی‌ها حافظ ارزش بازار در وضعیت اشباع فروش قرار دارند.امروز گزارش ADP ماه نوامبر آمریکا و شاخص مخارج و درآمد شخصی مصرف‌کنندگان برای ماه اکتبر منتشر خواهند شد. این گزارش‌ها می‌توانند مثل گزارش دیروز GDP تأثیر محدودی بر بازار بگذارند، چون‌که در شرایط کنونی بازار خود را برای رشد قوی اقتصادی در دوره ریاست جمهوری ترامپ آماده کرده است.

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا

 

واکنش مثبت قیمت نفت خام سبک به نظرات وزیر نفت عراق

روز دوشنبه پس از اظهارنظرهای وزیر نفت عراق در رابطه با همکاری این کشور با اوپک جهت توافق نفتی، موجب رشد قیمت نفت خام سبک (WTI) شد. قیمت نفت خام سبک به بالای ۴۷٫۰۰ دلار برگشته و به مقاومت ۴۸٫۰۰ دلاری برخورد کرده است. در ادامه، قیمت نفت کاهش یافت و در نزدیکی حمایت ۴۷٫۰۰ دلاری به تعادل رسید. با توجه به اینکه قیمت نفت در زیر خط روندی-حمایتی کوتاه‌مدت رسم شده از کف ۱۴ نوامبر قرار گرفته، روند کوتاه‌مدت را بایستی نزولی در نظر گرفت. انتظار می‌رود که فروشندگان دوباره وارد بازار شوند و قیمت نفت را به زیر ۴۷٫۰۰ دلار برسانند که در این صورت هدف اول بازار ۴۶٫۵۰ دلار خواهد بود. شکست این حمایت هم مسیر نزولی نفت را تا کف قیمتی دیروز در ۴۵٫۴۰ دلار هموار خواهد کرد.اسیلاتورهای کوتاه‌مدت هم از این سناریو حمایت می‌کنند. RSI به مقاومتی در ۵۰ واحد برخورد کرده و به سمت پایین برگشته است. در حالی که MACD در زیر خطوط صفر و سیگنال قرار دارد.
از دید نمودار روزانه، سقوط قیمتی روز جمعه، قیمت نفت را به زیرخط روندی-صعودی رسم شده از ۱۰ فوریه رسانده است. به همین خاطر بهتر است که فعلاً روند بلندمدت را خنثی در نظر گرفت.

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا

تاثیر مثبت انتخابات درون حزبی فرانسه بر یورو

پس از اینکه EUR/USD به اوج ۱٫۰۶۸۵ صعود کرد، به سمت پایین برگشت و در معاملات دیروز آمریکا زیر نرخ ۱٫۰۶ دلار معامله شد. یورو از سوی انتخابات فرانسه با حمایت مواجه شد. در انتخابات درون حزبی این هفته فرانسه، نامزدی پیروز شده است که می‌تواند لِ پِن را در سال ۲۰۱۷ شکست دهد. هر چند که نظرسنجی‌ها از برتری بالای فیلیون (نامزد حزب جمهوری‌خواه جدید) حکایت دارد، اما بایستی گفت که این وضعیت می‌تواند در سال ۲۰۱۷ تغییر کند. با این حال همچنان انتظار می‌رود که یورو تحت‌فشار قرار گیرد، چونکه تا همه‌پرسی اصلاح قانون اساسی ایتالیا تقریباً هفت روز باقی‌مانده است. بسته به نتیجه این همه‌پرسی، هفته بعد یا شاهد رشد قوی یورو در برابر دلار آمریکا خواهیم بود، یا سقوط شدید آن. با توجه به ریسک قوی این رویداد، سرمایه‌گذاران جهانی اقدام به موقعیت گیری در EUR/USD، پیش از این رویداد مهم خواهند کرد. تمرکز اصلی بازار به بانک‌های ایتالیایی است، چونکه شکست همه‌پرسی اصلاح قانون اساسی منجر به استعفای نخست‌وزیر ایتالیا خواهد شد، که درنتیجه دوره جدیدی از بی‌اعتمادی سیاسی شروع خواهد شد، که سرمایه‌گذاران خارجی را مجبور به خروج از بانک‌های ایتالیایی خواهد کرد. یعنی شکست همه‌پرسی منجر به فرار سرمایه از سومین اقتصاد بزرگ ناحیه یورو خواهد شد.

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا

آیا افت دلار آمریکا نگران کننده است؟

نباید به خاطر عملکرد دیروز دلار آمریکا به اشتباه افتاد، روند صعودی دلار همچنان پابرجاست. دلار آمریکا شاید در برابر ین ژاپن و ارزهای کالایی تضعیف شده باشد، اما همچنان در برابر یورو، فرانک سوئیس و پوند انگلستان موقعیت خود را حفظ کرده است. از همه مهم‌تر، بازگشت منفی دیروز بازدهی اوراق خزانه‌داری آمریکا هم ملایم بود. برای اینکه بتوان ادعا کرد که دلار تشکیل اوج داده و آماده سقوط است، بایستی شاهد کاهش حداقل ۰٫۰۶ درصدی بازدهی اوراق خزانه‌داری آمریکا بود. به غیر از جریانات تثبیت سود، دلیل دیگری برای توجیه افت دیروز دلار آمریکا وجود ندارد. در جلسات معاملاتی روزهای پنجشنبه و جمعه که بازار با نقدینگی پایینی همراه بود، معامله گران دلار را به شدت تقویت کردند، اما پس از اینکه سرمایه‌گذاران آمریکایی به بازار برگشتند، USD/JPY را پایین کشیدند. دیروز تنها گزارش اقتصادی آمریکا، شاخص تولیدی فدرال رزرو دالاس بود، که برای اولین بار در دو سال گذشته وارد محدوده مثبت شده و بالاترین سطح از ماه ژوئیه ۲۰۱۴ را ثبت کرده است. این گزارش تائید می‌کند که اقتصاد آمریکا عملکرد خوبی دارد و می‌تواند افزایش نرخ بهره فدرال رزرو را تحمل کند. امروز بازنگری در گزارش GDP آمریکا همراه با شاخص بهای مسکن و شاخص اطمینان مصرف‌کنندگان منتشر خواهد شد. انتظار نمی‌رود که این گزارش‌ها بر دلار آمریکا آسیب برسانند و در عوض شاید شاخص اطمینان مصرف‌کنندگان به داد دلار آمریکا برسد. به خاطر رشدهایی که در ارزیابی تمایلات مصرف‌کنندگان میشیگان و شاخص روزانه کسب‌وکار سرمایه‌گذاران مشاهده‌شده، احتمال اینکه شاخص اطمینان مصرف‌کنندگان CB هم مثبت باشد وجود دارد.

این هفته گزارش NFP آمریکا در کانون توجهات سرمایه‌گذاران قرار دارد و تعدادی از مقامات فدرال رزرو هم سخنرانی خواهند کرد، که نظرات این مقامات می‌توانند بر عملکرد دلار آمریکا پیش از گزارش اشتغال روز جمعه تأثیر بگذارند. بازار به‌طور کامل افزایش نرخ بهره ماه دسامبر را بر قیمت‌ها تأثیر داده است، به همین خاطر اگر رشد اشتغال در ماه نوامبر نسبت به اکتبر کند شده باشد، نمی‌توان انتظار تغییر انتظارات نرخ بهره‌ای بازار را داشت. سؤالی که الآن ذهن سرمایه‌گذاران را به خود مشغول کرده، این است که در سال ۲۰۱۷ چه اتفاقی خواهد افتاد؟ آیا فدرال رزرو سرعت افزایش نرخ بهره را کاهش خواهد داد، یا به افزایش آن ادامه خواهد داد؟ سرمایه‌گذاران در سخنرانی مقامات فدرال رزرو به دنبال یافتن پاسخی برای این سؤال‌ها خواهند بود. رئیس فدرال رزرو آمریکا، جنت یلن، تقریباً هیچ اشاره‌ای به برنامه فدرال رزرو پس از نشست ماه دسامبر نکرده است، اگر سایر مقامات هم چنین رویه‌ای را اتخاذ نمایند، تنها شاهد رالی ضعیف دلار آمریکا خواهیم بود. اگر مقامات به وقفه طولانی پس از افزایش نرخ بهره در ماه دسامبر اشاره کنند، دلار آمریکا تحت‌فشارهای نزولی قرار خواهد گرفت و انتظارات نرخ کنند، اما در رابطه با برنامه‌های آتی حرفی نزنند، که در این صورت افت دلار آمریکا خیلی زیاد نخواهد بود.

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا

 

دانلود تحلیل تکنیکال هفته چهل و هشتم

دانلود تحلیل تکنیکال هفته چهل و هشتم

دانلود تحلیل تکنیکال هفته چهل و هشتم

کلیک کنید

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا

دانلود تحلیل تکنیکال هفته چهل و هفتم

دانلود تحلیل تکنیکال هفته چهل و هفتم

دانلود تحلیل تکنیکال هفته چهل و هفتم

کلیک کنید

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا

دانلود تحلیل تکنیکال هفته چهل و ششم 

دانلود تحلیل تکنیکال هفته چهل و ششم

دانلود تحلیل تکنیکال هفته چهل و ششم

کلیک کنید

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا

دونالد ترامپ، رییس جمهور منتخب مردم آمریکا سیاستهای اقتصادی حمایت گرایی را در دستور کار خود قرار خواهد داد.در جریان مبارزات انتخاباتی آقای ترامپ بارها اعلام کرده بود در صورت پیروزی در انتخابات قرادادها و معاهده های تجارت آزاد از جمله قرارداد تجارت آزاد آمریکای شمالی موسوم به نفتا بین مکزیک، کانادا و آمریکا را به مذاکره مجدد خواهد گذاشت.کلودیا روئیز ماسیو، وزیر خارجه مکزیک در این زمینه گفت: «رابطه دو طرفه بین مکزیک و ایالات متحده به پایان نرسیده و با انتخابات نیز آغاز نشده است. برعکس اتحاد بین مکزیک و آمریکا عمیق ترین، پرابعادترین، پخته ترین و استوارترین محسوب می شود که دو کشور می توانند داشته باشند.»از نقطه نظر منافع اقتصادی و حجم معاملات تجاری بازرگانی مکزیک کشور مهمی برای ایالات متحده محسوب می شود. ۱۵ درصد حجم مبادلات بازرگانی این کشور با مکزیک است.لوئیس دولاکال، تحلیلگر اقتصادی و سیاسی گفت: «باید در زمینه پیشنهادات آمریکا نسبت به روابطش با مکزیک اطلاعات شفافی بدست بیاوریم. همچنین باید به این موضوع واقف بود که احتمال کمی وجود دارد که این پیشنهادها رادیکال باشند. زیرا معاهده در راستای منافع دو کشور است.»پیمان «نفتا» در ماه دسامبر سال ۱۹۹۲ میان سه کشور مکزیک، کانادا و آمریکا به امضا رسید. پیمان تجارت آزاد آمریکای شمالی یکی از مهمترین معاهده های جهانی است که سبب ایجاد همکاری های وسیعی در سراسر آمریکای شمالی شده است.

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا

 

از سرگیری تحقیقات اف بی آی دربارۀ ایمیل های هیلاری کلینتون، نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بازار و سرمایه گذاران را دچار تردید درباره نتیجه انتخابات کرده است. تضعیف نسبی کلینتون با این پرونده، آشفتگی را بر اکثر بازارهای بورس اروپایی حاکم کرده است. ارزش سهام در اواسط کار روز دوشنبه بازار بورس لندن افتی معادل ۰.۵۶ درصد داشته است. رابرت هالور، کارشناس بادربانک آلمان گفت: «باردیگر احتمالات زیادی به انتخابات آمریکا سایه افکنده است. ترامپ از پرونده ایمیلهای کلینتون بهره می برد. اما احتمال می دهم در هر صورت هیلاری کلینتون برنده انتخابات باشد. با این وجود مبارزات بسیار نزدیک و فشرده است و آثار تردید در بازار بورس فرانکفورت قابل مشاهده است.» بدین ترتیب افت ارزش سهام در بازار بورس فرانکفورت ۰.۳ درصد گزارش شده است. از سوی دیگر افت قیمت نفت در بازار معاملات نفتی نیز در این روند منفی تاثیرگذار بوده است.

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا

 

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا

 

دانلود تحلیل تکنیکال هفته چهل و چهارم

تحلیل تکنیکال هفته چهل و چهارم

کلیک کنید

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا

 

دانلود تحلیل تکنیکال هفته چهل و سوم

دانلود تحلیل تکنیکال هفته چهل و سوم

کلیک کنید

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا

 

دانلود تحلیل تکنیکال هفته چهل

دانلود تحلیل تکنیکال هفته چهل

کلیک کنید

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا

 

دانلود تحلیل تکنیکال هفته سی و نهم

دانلود تحلیل تکنیکال هفته سی و نهم

کلیک کنید

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا

 

دانلود تحلیل تکنیکال هفته سی و هشتم

دانلود تحلیل تکنیکال هفته سی و هشتم

کلیک کنید

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا

 

اقتثاد بریتانیا

♦️ تمرکز امروز بازار به نشست پولی بانک مرکزی انگلستان است. انتظار می‌رود که بانک مرکزی تغییری در سیاست‌های پولی اعمال نکند. در نشست قبلی (ماه اوت) بانک برنامه خرید اوراق قرضه دولتی و شرکتی را افزایش داد و درعین‌حال نرخ بهره را به‌اندازه 0.25 در پایین آورد. به همین دلیل احتمال تشدید سیاست‌های پولی انبساطی در نشست امروز پایین است. 

♦️ شاید مهم‌ترین مسئله‌ای که در نشست قبلی مطرح شد، اشاره کمیته سیاست‌های پولی انگلستان (MPC) به آینده نرخ بهره بود. کمیته اعلام کرد که اگر گزارش‌های اقتصادی آتی انگلستان با پیش‌بینی‌های تورمی بانک همخوانی داشته باشند، اکثر اعضای کمیته به کاهش مجدد نرخ بهره در سال جاری رأی خواهند داد.
♦️ بایستی توجه کرد که کمیته در واکنش به گزارش‌های ناامیدکننده PMI ماه ژوئیه چنین لحنی را انتخاب کرده بود. اما در ماه اوت تمامی گزارش‌های PMI انگلستان (بخش‌های تولیدی، خدماتی و ساخت‌وساز) بهبودیافته‌اند. به همین دلیل واکنش کمیته به وضعیت جدید جالب خواهد بود. آیا کمیته نظرات بدبینانه و متمایل به کاهش نرخ بهره را اصلاح خواهد کرد یا همچنان به دنبال کاهش نرخ بهره خواهد بود؟
♦️ سرمایه‌گذاران پس از نشست پولی بانک مرکزی در ماه اوت، به‌سرعت کاهش مجدد نرخ بهره (به‌اندازه 0.15 درصد) را در بازار تأثیر دادند. به نظر می‌رسد که پس از گزارش‌های اقتصادی اخیر انگلستان، که اکثراً مثبت بودند، انتظارات بازار نسبت به کاهش مجدد نرخ بهره تضعیف‌شده است.
♦️ علاوه بر این، گزارش نشست قبلی بانک مرکزی انگلستان هم بسیار مهم است. به نظر نمی‌رسد که بهبود شاخص‌های PMI ماه اوت، به حدی مهم باشند که بانک مرکزی از فکر کاهش مجدد نرخ بهره بیرون آمده باشد. بااین‌حال، انتظار می‌رود که سیاست‌گذاران پولی گزارش‌های مثبت اقتصادی انگلستان را تائید کنند و همچنین به انعطاف‌پذیری اقتصاد این کشور اشاره کنند، که چنین چیزی می‌تواند پوند را تقویت نماید. تنها ریسک موجود برای این سناریو، مقاماتی هستند که نسبت به گزارش‌های مثبت اخیر خوش‌بین نیستند و احتمالاً امروز هم رأی به کاهش نرخ بهره بدهند. اگر چنین چیزی اتفاق بیافتد، بازار شوکه خواهد شد و ارزش پوند سقوط خواهد کرد.

 

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا

دلایل عدم تغییر نرخ بهره

 

1.رشد تولید ناخالص داخلی فصلی به طور قابل توجهی تنها به 1%در مقیاس فصلی در سه فصل گذشته رسیده است. رشد سالانه GDPنیز از 3.3% سالانه در فصل اول 2015 به 1.2%سالانه در فصل دوم 2016 رسیده است.

2.نرخ بیکاری و نرخ مشاغل کم درآمد در برخی از مواقع افزایش هایی را داشته است.

3.رشد دستمزدها بالا رفته اما کافی نبوده است.

4. تورم خالص PCE(خرجکرد شخصی مصرف کننده) فقط برای 5 ماه از سال 2008 بالای هدف بوده است و امسال در حاشیه حرکت کرده است.

5.انتظارات تورمی(مبتنی بر بازار و بر اساس ارزیابی ها)پایین تر آمده است.

6.شاخص ISMضعیف ترین مقدار را از 2010 داشته است و در ناحیه ای قرار دارد که نیاز به سیاست های تسهیلی دیده می شود نه انقباضی.

7.سرمایه گذاری کسب و کار(سرمایه ی گذاری های غیر مسکونی) برای سه فصل متوالی کاهش یافته است.

8.در حال حاضر فدرال معادل 330واحد پایه سیاست های پولی را با توجه به کاهش تدریجی سیاست های تسهیلی و انتظارات افزایش نرخ بهره، منقبض کرده است.

9.به نظر ما اکثر رای دهندگان لحنی کاهشی یا خنثی در مورد سیاست پولی داشتند.

10.نباید همیشه راهنمایی فدرال را حتی اگر مشتاق به افزایش باشد باور کرد.

 

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا

 

دانلود تحلیل تکنیکال هفته سی و هفتم

دانلود تحلیل تکنیکال هفته سی وهفتم

کلیک کنید

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا

 

دانلود تحلیل تکنیکال هفته سی و ششم

دانلود تحلیل تکنیکال هفته سی و ششم

کلیک کنید

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا

 

دانلود تحلیل تکنیکال هفته سی و پنجم

دانلود تحلیل تکنیکال هفته سی و پنجم

کلیک کنید 

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا

 

دانلود تحلیل تکنیکال هفته سی و چهارم

دانلود تحلیل تکنیکال هفته سی و چهارم

کلیک کنید

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا

 

دانلود تحلیل تکنیکال هفته سی و سوم

دانلود تحلیل تکنیکال هفته سی وسوم

کلیک کنید

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا

دانلود تحلیل تکنیکال هفته سی و دوم

دانلود تحلیل تکنیکال هفته سی و دوم

کلیک کنید

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا

 

دانلود تحلیل تکنیکال هفته سی و یکم

دانلود تحلیل تکنیکال هفته سی و یکم

کلیک کنید

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا

 

دانلود تحلیل تکنیکال هفته سی ام

دانلود تحلیل تکنیکال هفته سی ام

کلیک کنید

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا

 

دانلود تحلیل تکنیکال هفته بیست و نهم

دانلود تحلیل تکنیکال هفته بیست و نهم

کلیک کنید

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا

 

دانلود تحلیل تکنیکال هفته بیست و هشتم

دانلود تحلیل تکنیکال هفته بیست و هشتم

کلیک کنید

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا

دانلود تحلیل تکنیکال هفته بیست ششم

دانلود تحلیل تکنیکال هفته بیست ششم

کلیک کنید

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا
 
تاريخ : یک شنبه 30 خرداد 1395برچسب:,

 

دانلود تحلیل تکنیکال هفته بیست و پنجم

دانلود تحلیل تکنیکال هفته بیست و پنجم

کلیک کنید

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا

 

دانلود تحلیل تکنیکال هفته بیست و چهارم

دانلود تحلیل تکنیکال هفته بیست و چهارم

کلیک کنید

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا

سود خالص شرکت نفتی «روس نفت» در سه ماهه اول سال جاری میلادی در مقایسه با زمان مشابه در سال گذشته با افت سنگینی معادل ۸۰ درصد مواجه بوده است. سود این کمپانی نفتی روسی ۲۰۰ میلیون دلار گزارش شده که ۸۰۰ میلیون دلار کمتر از بیلان سال گذشته است.سقوط شدید قیمت نفت و اعمال تحریمهای اقتصادی کشورهای غربی علیه روسیه و شرکتهای فعال در این کشور فعالیتهای روس نفت را بشدت کاهش داده است. حجم کل فروش این شرکت نیز با ۳۲.۶ درصد افت روبرو شده است.دولت روسیه در نظر دارد برای سر و سامان بخشیدن به وضعیت بودجه کشور از حجم سرمایه خود در این کمپانی بکاهد.

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا

 

دانلود تحلیل تکنیکال هفته چهل بیست و سوم

دانلود تحلیل تکنیکال هفته بیست و سوم

کلیک کنید

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا

ماریو دراگی، رییس بانک مرکزی اروپا در پایان نشست این نهاد در وین پایتخت اتریش ضمن شرکت در یک کنفرانس خبری تصمیمات و پیش بینی های اقتصادی نهاد تحت امرش را تشریح کرد.بانک مرکزی پیش بینی کرده نرخ تورم در حوزه پولی یورو تا سال ۲۰۱۷ به رقم ۱.۳ درصد برسد. رییس بانک مرکزی اروپا درباره رشد اقتصادی حوزه پولی یورو گفت: «آخرین داده ها از ادامه روند رشد اقتصادی در سه ماهه دوم سال حکایت دارد. گر چه که احتمالا این آهنگ رشد ضعیف تر از سه ماهه اول خواهد بود. در آینده رشد اقتصادی کم اما با آهنگی منظم پیش بینی می شود.»در چهارچوب اجرای تدابیر حمایتی برای مقابله با نرخ بسیار پایین تورم در حوزه پولی یورو بانک مرکزی اروپا علاوه بر بازخرید ماهانه اوراق قرضه دولتی تا سقف ۸۰ میلیارد یورو، از هشتم ژوئن به بازخرید اوراق قرضه شرکتها نیز روی می آورد.بانک مرکزی اروپا پیش از آنکه بانکهای دچار بحران یونان را از اعطای وام با نرخ بهره صفر در ازای اوراق قرضه دولتی یونان بهره مند کند از دولت این کشور اجرای برنامه های اصلاحی وسیع را مطالبه کرده است.ماریو دراگی در ادامه درباره یونان گفت: «یوروگروپ از نهادها تقاضا کرده تا اجرای برنامه اصلاحی که مستلزم رسیدن به توافق تکمیلی است را بررسی کنند. در این زمینه مذاکراتی با دولت یونان در جریان است. به محض اجرای این برنامه ها هیئت مدیره بانک مرکزی نسبت به اعطای کمکهای مالی به بانکهای یونانی اتخاذ تصمیم خواهد کرد.»بانک مرکزی اروپا با نزدیک شدن تاریخ برگزاری همه پرسی درباره خروج و یا عدم خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا ضمن هشدار به خروج احتمالی این کشور، ماندن بریتانیا در اتحادیه اروپا را به نفع اروپا و خود این کشور ارزیابی کرده است.

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا

 

دانلود تحلیل تکنیکال هفته بیست و دوم

دانلود تحلیل تکنیکال هفته بیست و دوم

کلیک کنید 

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا

 

دانلود تحلیل تکنیکال هفته بیست و یکم

دانلود تحلیل تکنیکال هفته بیست ویکم

کلیک کنید

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا

 

دانلود تحلیل تکنیکال هفته بیستم

دانلود تحلیل تکنیکال هفته بیستم

کلیک کنید

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا

 

دانلود تحلیل تکنیکال هفته نوزدهم

دانلود تحلیل تکنیکال هفته نوزدهم

کلیک کنید

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا

دانلود تحلیل تکنیکال هفته هجدهم

دانلود تحلیل تکنیکال هفته هجدهم

کلیک کنید

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا

 

دانلود تحلیل تکنیکال هفته هفدهم

دانلود تحلیل تکنیکال هفته هفدهم

کلیک کنید

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا

 

دانلود تحلیل تکنیکال هفته شانزدهم

دانلود تحلیل تکنیکال هفته شانزدهم

کلیک کنید

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا

 

دانلود تحلیل تکنیکال هفته پانزدهم

دانلود تحلیل تکنیکال هفته پانزدهم

کلیک کنید

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا

 

دانلود تحلیل تکنیکال هفته چهاردهم

دانلود تحلیل تکنیکال هفته چهاردهم

کلیک کنید

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا

 

دانلود تحلیل تکنیکال هفته چهل سیزدهم

دانلود تحلیل تکنیکال هفته سیزدهم

کلیک کنید

 

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

ارسال توسط شایان دیبا
صفحه قبل صفحه بعد