WEEKLY
با قرار گرفتن قیمت در مرز 161.8% فیبوناچی پروجکشن تایم فریم هفتگی و محدوده اشباع خرید و نیز ایجاد الگوی کندل استیک مرد آویزان در هفته گذشته احتمال میرود در هفته آینده با اندکی افت قیمت مواجه باشیم .البته هنوز الگوی کندل استیک تایید نشده و ما بر اساس نتایج حاصل از اندیکاتور ها این حدس را میزنیم.البته با توجه به مومنتوم خریداران این اصلاح چندان پایدار نخواهد بود و به احتمال زیاد ما همچنان شاهد سقوط ارزش لیر ترکیه به نسبت دلار آمریکا خواهیم بود.
DAILY
با نزدیکی قیمت به مرز 161.8% فیبوناچی پروجکشن ما شاهد واکنش آن نسبت به این سطح مقاومتی شدیم و احتمال آن میرود که در روز بازگشایی مارکت ما شاهد افت قیمت باشیم اما مستنداتی دال بر تغییر روند مشهود نیست و این اصلاح موقتی خواهد بود.
H4
با ایجاد یک کندل با بدنه کوتاه نزولی پس از یک کندل بزرگ صعودی در منطقه مقاومتی 161.8% فیبوناچی به نظر میرسد روند اصلاحی قیمت آغاز شده و ما در روز بازگشایی مارکت شاهد افت قیمت خواهیم بود اما همانطور که پیشتر اشاره شد شواهدی دال بر تغییر روند اصلی نمایان نیست و این افت قیمت موقتی خواهد بود.برای ورود به پوزیشن SELL نیازمند تایید الگو کندلی هستیم .پس تا ساعات آتی روز دوشنبه بایستی صبور باشیم.
موفق باشید
شایان دیبا

نظرات شما عزیزان: